Ga naar de inhoud

Geniet van een Fijne Bouwvak!

Het is zomer en dat betekent bouwvak! In deze vakantieperiode willen wij onze waardering uitspreken voor uw vertrouwen in ons. Middels dit bericht willen we u graag op de hoogte brengen van onze aanwezigheid tijdens de bouwvak.

Om te beginnen willen we u allen een fijne bouwvak toewensen! Het is tijd om te ontspannen, te genieten van het zomerse weer en quality time door te brengen met uw dierbaren. Of u nu op vakantie gaat, thuisblijft of leuke uitstapjes maakt, we hopen dat u een geweldige tijd zult hebben.

Minimale bezetting

Tijdens de bouwvakperiode zal Bedrijfsbureau BI in minimale bezetting geopend zijn. We willen graag onze medewerkers de gelegenheid geven om te rusten en op te laden, zodat we na de bouwvakperiode weer met hernieuwde energie voor u klaarstaan. Gedurende deze tijd kunt u ons nog steeds bereiken, zij het met een kleine aanpassing.

U kunt uw woon-bouwbegeleider bellen of e-mailen, mocht u uw woon-bouwbegeleider niet kunnen bereiken, zijn we voor spoedgevallen nog steeds telefonisch bereikbaar via ons vaste telefoonnummer: +31 (0)85 07 11 943. We zullen ervoor zorgen dat uw vragen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Maandag 28 augustus

staan we weer op volle toeren voor u klaar! Dan zijn de zes aannemers terug van vakantie en gaan we er samen met hen voor zorgen dat uw versterkingstraject weer volop in beweging komt.

Nogmaals willen we u een fantastische zomerperiode toewensen.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Bedrijfsbureau BI