Ga naar de inhoud

Tijdelijke huisvesting tijdens de versterking

Tijdelijke huisvesting is een belangrijk onderdeel van de versterking. Het komt vaak voor dat bewoners tijdens de versterking niet in de woning kunnen verblijven. In de basis zijn er twee opties: u laat de tijdelijke huisvesting vóór u organiseren of u regelt de tijdelijke huisvesting zelf.


Bedrijfsbureau BI regelt de tijdelijke huisvesting voor u

U kunt ervoor kiezen om de tijdelijke huisvesting door Bedrijfsbureau BI te laten regelen. Wij organiseren de tijdelijke huisvesting in dat geval in afstemming met Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en overleggen met u welke mogelijkheden er zijn.

Als u voor deze optie kiest, coördineren wij uw verhuizing en de betaling hiervan. De verhuizer leent u de benodigde verhuisdozen.

U regelt zelf een tijdelijke woning

Wanneer u ervoor kiest om zelf tijdelijke huisvesting te regelen bent u vrij om te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een huurwoning, bij familie, vrienden of kennissen, een Bed & Breakfast of een caravan of camper.

Indien u ervoor kiest de tijdelijke huisvesting zelf te regelen, dan regelt u ook uw eigen verhuizing zelf. Voor meer informatie lees u meer op de website van NCG, klik hier.